Mi vagyunk a
Bloom Robbins csapata

A Bloom Robbins legelején egy fiatal szlovákiai pár állt. Az útjuk 2015-ben kezdődött, amikor elkezdték az első termék kifejlesztését az akkori márkájuk, a Bloom Hair számára, ami a Bloom Robbins atyja. A mai napig nemcsak Szlovákiában és Csehországban sikerült a legnépszerűbb hajápoló termékké válniuk, hanem Európa 5 országában és az USA-ban is elterjedtek.

Tudj meg többet történetünkről

MINDEN A HAJJAL KEZDŐDÖTT, amit mind a ketten szeretünk

"A mi hajunk számára is mindig a legjobbat akartuk. Az első termékünket azok számára hoztuk létre, akiknek a haj nem "csak haj", de személyiségük része és egyedi kifejezési formájuk.

Mivel pont így érzünk ezzel kapcsolatban.

Ti si jól tudjátok, gyönyörű hajjal könnyebb legyőzni a világot.

Az utóbbi években viszont rájöttünk, hogy nagyszerű termékeket szeretnénk létre hozni, melyek világszerte a legtöbb nőnek segítenek majd szépségesen kivirágozni. Hogy termékeink által a nők sokkal magabiztosabbnak és szexinek érezzék magukat. Szépnek és élettel telinek.

Pont ezért a mai Bloom Robbins már nem csak a hajról szól. A szép bőrről, egészséges alvásról, immunitásról és emésztésről, mert hisszük, hogy az igazi szépség belülről fakad.

Hisszük, hogy minden nő megérdemli, hogy ragyogjon."

Cvik Zsuzsi és Ádám - a Bloom Robbins alapítói

Ismerj meg bennünket közelebbről

Nézd csak hogyan növekedtünk
 • 2023

  2023

  Új identitás

  Ez már nem csak a hajról szól. Hisszük, hogy az igazi szépség belülről fakad és pontosan ezért a bőrről, az alvásról, az immunitásról és emésztésről is szól majd ezután.
  2023

  Új termékek

  A 2023-as évbe egy erős játékosként lépünk be a táplálékkiegészítők közé. Kezd el használni a napi vitaminokat játékos gumicukor formájában. Ismered már az összes új bestsellerünket?
 • 2023

  Bloom Robbins a tévében

  Wow! 2023 márciusától láthatod kedvenc szépségápolási márkádat a tévében. Ha már láttad a reklámunkat, kíváncsiak vagyunk, hogy tetszett.
 • 2022

  2022

  Felkészülés az új korszakra

  A lehetetlen valóra vált. A Bloom Hair - egy közkedvelt márka, melyet rajtunk, Zsuzsin és Ádámon kívül még 20 ember kezdett el létrehozni, valami újjá alakul át. És mi üdvözlünk a Bloom Robbins új korszakában, melyre egész 2022-ben készültünk.
  2022

  Gyümölcs íz

  Neustála túžba zlepšovať naše produkty viedla k vylepšeniu vzhľadu a chute našich gumíkov. Pre ešte výnimočnejšiu chuť sme začali používať výhradne prírodné farbivá a dochucovadlá. Za ovocnou chuťou našich gumíkov sa tak skrýva naozajstné ovocie.
 • 2022

  Nagyra értékelnek bennünket külföldön is

  Híres egyszarvú gumicukraink rangos beauty díjakat nyertek.

  Küzdünk a erősebb és magabiztosabb nőkért

  A rákbetegségen átesett nők hajhullása nagy csapást jelent önbecsülésükre és nőiességükre. Ezért döntöttünk úgy, hogy rendszeresen szállítjuk termékeinket az Amazon nonprofit szervezetnek (szlovák szervezet), amely összefogja ezeket a nőket. Október folyamán adománygyűjtést szerveztünk az Amazonok számára, amelynek során 1900 eurót sikerült összegyűjtenünk. A WomanUp (szlovák szervezet) programmal minden hónapban Bootcampet szervezünk, amely segíti a nőket abban, hogy segítsük őket a tanulásban és az önfejlesztésben.
 • 2022

  Több mint 500 bolt

  Már nem csak online vagyunk elérhetőek. Megtalálhatsz bennünket a TETA drogériák polcain és több száz gyógyszertárban Szlovákia szerte.

  ELLEphoria és a FOR BEAUTY

  Záleží nám na tom spoznávať vás, naše zákazníčky osobne. Práve preto sa zúčastňujeme beauty festivalov, rovnako ako aj veľtrhov na Slovensku a v Čechách.
 • 2021

  Üdv Bloom Hair for new mommies

  A terhesség különböző változásokat hoz a nők életében. Azonban nem szabad, hogy erre a hajunk fizessen rá! Zsuzsi intenzíven gondolkodott ezen az üzeneten a terhessége alatt. És ezért alkotta meg azokat a gumicukrokat, amelyek a várandós és szoptatós kismamáknak is a legjobbat adják az egészséges és szép haj érdekében.

  Új termékek fejlesztése

  Úgy döntöttünk, hogy nem akarunk csak a hajhoz ragaszkodni. Azt szeretnénk, ha a nők magabiztosnak és erősnek éreznék magukat testükben. Ezért keményen dolgoztunk, és új termékeket kezdtünk el fejleszteni, amelyeket idővel bemutatunk nektek. A TOP összetevőkre irányuló hangsúly a DNS-ünkben van.
 • 2017

  Új piacokra terjeszkedünk ki

  És így folytattuk a növekedést... 2021-ben sikerült megnyitnunk a lengyel és a magyar piacot. Egy évvel később Szlovéniát, Romániát és Németországot. Jelenleg azonban az unió keretein belül működünk, és Európa-szerte szállítunk csomagokat.
  Februar 2023

  Erősítjük a csapatot

  Bár a márkát közös projektként kezdtük el, megértettük, hogy növekednünk kell, és bővítenünk kell a kiváló csapatunkat. Ezért nőttünk 2 alapító emberről elég gyorsan 12-re. És mi továbblépünk!
 • 2020

  A szlovák és a cseh piac elfoglalása

  A mai napig mi vagyunk a hajvitaminok első számú értékesítője ebben a két országban, és nemcsak sok híres arc szeret minket, hanem különösen ti - egyedülálló vásárlóink!

  Beléptünk a cseh-szlovák piacra

  A Bloom Hair csak 2019-ben érkezik a cseh-szlovák piacra, 2 évvel azután, hogy Amerikában piacra került.
 • 2019

  A Healthy Hair by Bloom Hair vitaminok fejlesztése

  Mivel nem minden nő számára kellemes a kapszulás vitaminok fogyasztása, azon gondolkodtunk, hogyan lehetne kiküszöbölni ezt az "orvosi" részt. Az az ötletünk támadt, hogy hozzunk létre egy táplálékkiegészítőt, még mindig szupererős formulával, de ízletes gumicukor formájában, amely a vitaminbevitel játékos módját képviseli.
 • 2018

  A Healthy Hair by Bloom Hair vitaminok fejlesztése

  Mivel nem minden nő számára kellemes a kapszulás vitaminok fogyasztása, azon gondolkodtunk, hogyan lehetne kiküszöbölni ezt az "orvosi" részt. Az az ötletünk támadt, hogy hozzunk létre egy táplálékkiegészítőt, még mindig szupererős formulával, de ízletes gumicukor formájában, amely a vitaminbevitel játékos módját képviseli.
 • 2017

  1. A termék bemutatása a nagy közönségnek

  Tadáám! Tehát 2 év fejlesztés után elérkezett a pillanat, amire mindenki várt. A Bloom Hair kapszulák első adagja megérkezett az újonnan megnyitott irodánkba. És vele együtt az első megrendelések és pozitív visszajelzések, amelyek megnyugtattak minket, hogy amit csinálunk, annak tényleg van értelme.
  Februar 2023

  Az USA meghódítása

  Mindig is egy globális szépségápolási márkát szerettünk volna létrehozni, ezért választottuk az USA-t termékeink első értékesítési országának. A gazdag amerikai piac felkarolt minket, mi pedig lassan elkezdtük megtanulni, hogyan működik az üzlet az óceánon túl.
 • 2017

  Fotoshooting Balin

  Mindig is fontos volt számunkra márkánk vizuálisan szép megjelenése. Ezért választottuk Balit az első Bloom Hair termékfotózás helyszínéül.
 • 2016

  A Bloom Hair identitásának létrehozása

  Később elérkezett a kreatív része is vállakozásuknak. Kitalálni a nevet, amit az egész márka viselni fog. Akkor a poetikus "Bloom Hair" mellett döntöttünk, a legfőbb gondolat miatt - "Let you hair bloom with Bloom Hair." A csomagolásunk első terveit egy ausztrál grafikai stúdió készítette. Az ok egyszerű volt... Mindig is rajongtunk az ausztrál designért :)

  A megfelelő gyártó megtalálása

  Nem könnyű feladat megtalálni a megfelelő gyártót, aki megfelel a legmagasabb minőségi követelményeknek. Ezért nem haboztunk egész Európát beutazni, Genftől Londonig, mire sikerült megtalálnunk a megfelelő partnert kivételes termékeink gyártásához.
 • 2015

  2015

  Hogyan indlutunk el a gyönyörű hajhoz vezető úton

  Már a kezdet kezdetén ambiciózus tervünk volt, hogy olyan hatékony összetételű terméket fejlesszünk ki, amely sikeresen segíthet a nőknek az egészséges és szép haj elérésében, kompromisszumok nélkül. Az ok egyszerű volt. Szeretjük a hajunkat, és a miénknek is csak a legjobbat szeretnénk. Az első termékkoncepció, amin dolgozni kezdtünk, a kapszulás hajvitaminok voltak.

FILOZÓFIÁNK
amit mi képviselünk

Legfőbb célunk a nők támogatása minden területen, ahol fejlődni szeretnének. Szeretnénk, hogy magabiztosnak és szépnek érezzék magukat, hogy tudatában legyenek annak, hogy igazán bármire képesek.

Fejlesztés és minőség az első helyen

45-napos pénzvisszafizetési garancia

GMO mentes összetevőkO

Ingyenes kiszállítás 18 000 Ft felett

Erősebb és
magabiztosabb nőkért
küzdünk

Márkaként elköteleztük magunkat, hogy folyamatosan segítjük a nőket, erőt és esélyt adunk a sikerre. Együttműködünk non-profit szervezetekkel:

Amazonky

Márkaként elköteleztük magunkat, hogy folyamatosan segítjük a nőket, erőt és esélyt adunk a sikerre. Együttműködünk non-profit szervezetekkel:

Woman up

A Womanuppal közösen havi rendszerességgel Bootcamp-et szervezünk, amely segíti a nők oktatását önfejlesztésük terén. Önt is érdekli, hogy velünk tanuljon? Értesítsen minket róla!