Uživaj si s nami leto a vyhraj!
Zapoj sa do sútaže a zdvojnasob svoju čancu
Zapojiť sa do sutaže

Rózsaszín HÓNAP

A rózsaszín október az a hónap, amikor a világ figyelmét a mellrákra irányítják, és a rózsaszín szín a rákkal küzdő nőkkel való szolidaritás jelképe. Mi a Bloom Robbinsnál is szükségét érezzük, hogy részt vegyünk és felhívjuk a figyelmet e betegség buktatóira.

Neked is köszönhetően is SEGÍTHETÜNK

A Bloom Robbinsnál az erősebb és magabiztosabb nőkért küzdünk, ezért döntöttünk úgy, hogy idén anyagilag támogatjuk az Emlőrák alapítványt, amely a nőknek segít ebben a betegségben. Október folyamán minden rendelésünk 1%-át az Emlőrák alapítványnak adományozzuk. Tavaly veleket együtt sikerült összegyűjtenünk ...... Ft-ot, amelyet az egyesületnek tudtunk ajándékozni.

Segítünk, MERT EZT SZERETNÉNK IGAZÁN

Tudjuk, hogy a betegség hatásaitól és sok lehetséges következménytől való félelem után a haj a második dolog, ami a betegség bejelentése után kísérti a nőket. Hajvitaminjaink ebben az esetben segítséget nyújthatnak, mivel segíthetik a hajhagymák későbbi regenerálódását és a hajnövekedés helyreállítását. Minden, nő arra vágyik, hogy szép haja legyen, de azok a nők, akik átesnek ezen a betegségen, még egy kicsit jobban vágynak rá.

ajánlott termékek