6 legjobb frizura Szilveszterre

6 legjobb frizura Szilveszterre

Öltözz fel szépen, sminkelj és egészítsd ki az egészet egy tökéletes frizurával. Hogy így az év végét gyönyörűen és entuziazmussal teli fejezhesd be.

 

Ha a mostani év végén nem is lesznek házrengető bulik, az még nem jelenti azt, hogy egész nap fésületlenül és pizsiben kell flangálnod. Gondoskodj magadról, úgy ahogy annak lenni kell, aztán hopp egy szép ruhába, amit csak különleges alkalmakkor veszel elő. Ehhez még egy szép smink és tökéletes frizura, hogy kedvesed le se vegye rólad a szemét.

Például próbáld ki ezeket a frizurákat:

 

Rövid kócos haj

Rövid hajad van? Nagyszerű! A rövid haj is szexi és eszméletlenül nőies. Próbáld meg hajad kicsit összekócolni és kissé felfelé irányítani, mint Halle Berry az egyik James Bond filmben, és garantáltan az est sztárja leszel majd.

Lófarok

Fésüld fel és fogd össze a hajad egy magas lófarokba és egy tincset hagyj szabadon. Ezt a tincset tekerd körbe a lófarok körül és alul rögzítsd hajtűvel, hogy elegánsabb legyen a végeredmény. A copfot hagyhatod egyenesen, vagy kis dússágot athadsz neki.

 

Vintage hullámok

Tökéletes frizura bármilyen jellegű partira. Az elegáns, ragyogó hullámok leginkább a hosszabb hajnak állnak jól. Kiegészítőnek használhatsz csipke vagy gyöngy hajpántot is, ha szeretnél.

 

Lezser hullámok

Tényleg minden nőnek jól állnak és nem igényelnek sok munkát. Hajgöndörítővel, hajcsavaróval érheted el, aztán picit törd meg a göndör fürtöket az ujjaiddal, hogy úgynevezett beach look-ot érj el.

 

Kiengedett haj

Bonyolult frizurát senkinek nincs kedve csinálni. Most a „nem törődöm“ frizura is jó választás. Tehát megfésülni, picit feltupírozni, lakkal átfújni és készen is van.

 

Ultra ragyogó és egyenes haj

Az egyenes haj majdnem minden nőnek jól áll. Például .... is szereti, aki a Bloom Hair kapszuláit (gumicukrait) használja. Az A, B, C, D vitaminokon kívül Hialuronsavat, Biotint, Cinket is tartalmaznak. Ezen összetevők kiegyensúlyozott kombinációja segít a hajhullással való küzdelemben és támogatja a haj természetes és egészséges növekedését. Te is kipróbálod?

 

Apropó, vasalás vagy göndörítés előtt ne felejts el hővédelmet biztosítani hajad számára, hogy ne károsodjon!

 

 

Vissza a blogba